Gegratineerde Rode Ui

Gegratineerde Rode Ui

Gegratineerde Rode Ui

Ingrediënten: 6 rode uien, tijm, zout, peper, 125 ml crème fraîche, geraspte kaas,

Snijd voor 2 personen 6 kleine rode uien in vieren. Maak de ui ‘los’ zodat je ‘blaadjes’ krijgt. Doe dit in een ovenschaal samen met tijm naar smaak, zout en peper en gehusseld met olie. Dit moet ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Haal daarna de schaal uit de oven en schep er 125 ml crème fraîche en een handje geraspte kaas door. Strooi er ook een extra laagje geraspte kaas over. Zet het nu nog 10 minuten in de oven terug. Serveer de gegratineerde rode ui met pasta.

0
(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top