Uitje in Wormer

Uitje in Wormer

Uitje in WormerVandaag had ik een bedrijfsuitje, en dat na pas 3 weken werken. We zijn richting Wormer geweest en hebben daar met Lelijke Eendjes van het bedrijf Ducktrail een soort van puzzelrit gedaan met communicatie via de moderne technologie. Mobieltjes dus. Aansluitend hebben we gegeten op een aangemeerd schip. Alleen heb ik geen idee hoe het restaurantschip heette. Wat ik daar heb gegeten, een champignonsoep, kogelbiefstuk als hoofdgerecht en als nagerecht ijs. Alles werd wel in een moordend tempo op tafel gezet… In ieder geval heb ik wel een geslaagde dag gehad. O ja de HUiswijn op de foto is een Tinto van CampodeBorja.

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top