Spaghetti a la Michel

Spaghetti a la Michel

Spaghetti a la Michel

Dit keer een brutsel van Michel, want Anja is lekker aan het eten tijdens een bedrijfsuitje.

Ingrediënten: spaghetti, Grand Italia Napoletana pastasaus, 1 ui, blokjes ham, geraspte kaas,

Kook de volkoren spaghetti zoals het op het pak staat, ik heb de helft aan hoeveelheid genomen. In de kast stond nog een potje Grand’Italia Napoletana met basilicum. Om nou alleen het potje door de spaghetti te doen, vond ik wat ver gaan. Dus een uitje gesnipperd en wat blokjes ham erdoor en deze even in de koekepan gefruit zoals dat heet volgens mij. Nog wat knoflook snippers erdoor en bakken maar. Toen het ui wat glazig werd heb ik de inhoud van het potje erbij gedaan. Na 10 minuutjes pruttelen was het wel klaar. Op het bord heb ik nog geraspte kaas erop gedaan. Het was een snelle maar lekkere brutsel.

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top