Romige Savooiekool met Kaas

Romige Savooiekool met Kaas

Ingrediënten: 75 gram gerookte ontbijtspek, 1 wortel, 1 savooiekool, zout, peper, 200 ml kookroom, geraspte kaas,

Bak in een hete wok 75 gram in reepjes gesneden gerookt ontbijtspek goudbruin. Doe hierbij 1 in plakjes gesneden wortel bij en roerbak dit 8 minuten mee tot de wortel wat zachter is geworden. Daarna roerbak je 1 in reepjes gesneden savooiekool mee tot de kool geslonken is. Breng de kool op smaak met zout en peper. Roer er 200 ml kookroom bij en warm het geheel goed door. Op je bord doe je er geraspte kaas over. Lekker met gebakken aardappeltjes.

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*