Kruidcake

Kruidcake

Kruidcake

Ingrediënten: 150 gram boter, 150 gram donkere basterdsuiker, 3 eieren, 150 gram bloem, 1 eetlepel speculaas kruiden,

Mix in een kom 150 gram boter met 150 gram donkere basterdsuiker tot een geheel. Doe er een voor een de 3 eieren al mixend bij. Daarna nog 150 gram bloem en 1 eetlepel speculaaskruiden erdoor. Mix het tot 1 geheel. Doe het beslag in een beboterde en bebloemde cakevorm. Zet de cake in de voorverwarmde oven op 160 graden voor ruim een uur. Prik er dan met een sateprikker in om te zien of de cake gaar is. Als de sateprikker er schoon uit komt dan is de cake gaar. Laat hem even afkoelen in het cakeblik en als de cake is afgekoeld stort je hem op een bord en kan je er heerlijk van gaan smullen!

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top