Venkel Speciaal uit de Oven

Venkel Speciaal uit de Oven

Venkel Speciaal uit de Oven

Ingrediënten: 1 venkel, courgette, gerookt ontbijtspek, 3 eetlepels kooktoom, 30 gram geraspte kaas,

Kook een venkel ongeveer 30 minuten, doe er de laatste 3 minuten een stukje courgette mee. Giet het af en laat het iets afkoelen. Snijd de venkel in vier stukken en doe je om elke kwart venkel 2 plakjes gerookt ontbijtspek. Bak de venkel nu even kort in de olie zodat het spek krokant wordt. Snijd de courgette in vier stukken net zo groot als de venkelkwartjes. Leg de courgette in een ingevette ovenschaal en leg hierop de venkel. Maak in een kommetje een kaassaus van 3 eetlepels kookroom met ongeveer 30 gram geraspte kaas. Schep dit mengsel over de venkel-courgette pakketjes heen. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven op 180 graden. Het is lekker met een pasta. De venkel en courgette kan je ook al even van te voren koken. Eet smakelijk!

0
(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top