Siciliaanse Broccoli

Siciliaanse Broccoli

Siciliaanse Broccoli

Ingrediƫnten: 1 broccoli, pasta, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 65 gram amandelen, 1 blikje tomatenpuree, 200 ml water, peper, basilicum,

Kook de in roosjes gesneden broccoli in ruim kokend water gaar. Kook de pasta zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. De tomatensaus maak je als volgt. Fruit 1 fijngesnipperd uitje en 1 teentje knoflook aan in de olie. Voeg hier 65 gram amandelen aan toe en warm dit kort mee. Voeg 1 klein blikje tomatenpuree toe met 2 dl water. Breng dit aan de kook. Laat het dan op een lager vuurtje 10 minuten pruttelen. Breng de saus op smaak met peper. Als laatste roer je er wat basilicum naar smaak door de saus. Serveer de saus over de broccoli. Maak het op je bord eventueel af met geraspte kaas.

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top