Champignons in Roomsaus

Champignons in Roomsaus

Champignons in Roomsaus

Ingrediƫnten: 50 gram boter, 500 gram champignons, peterselie, 300 ml groentenbouillon, 30 gram bloem, 125 ml kookroom, zout, peper,

Smelt 50 gram boter in een koekenpan, als de boter gesmolten is voeg je er 500 gram champignons waarvan de harde stukjes van het steeltje is afgesneden (eventueel de champignons in vieren snijden). Bak de champignons met een handje peterselie ongeveer 10 minuten. Voeg er dan 300 ml groentenbouillon, 30 gram bloem en 125 ml kookroom toe. Kook dit even mee tot de saus is ingedikt. Breng het op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!

0
(124 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 thoughts on “Champignons in Roomsaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top