Gevulde Kipfilet

Kip

Gevulde Kipfilet

Gevulde Kipfilet

Ingrediƫnten: 6 deelblokjes spinazie, 3 kipfilets, ontbijtspek, salie, rozemarijn, tijm, basilicum, mozzarella,

Ontdooi 6 deelblokjes diepvriesspinazie. Maak 3 kipfilets zo plat mogelijk met bijvoorbeeld een deegroller. Leg op elke kipfilet 3 plakjes gerookt ontbijtspek en wat kleine schepjes spinazie. Doe er na smaak de volgende kruiden over: salie, rozemarijn, tijm en basilicum. Als laatste strooi je er wat ‘vlokjes’ mozzarella over. Rol de kipfilets op, of vouw de kipfilets dicht en maak ze dicht met sateprikkers. Doe de kipfilets nu in een ingevette ovenschaal en strooi er nog wat ‘vlokjes’ mozzarella over. Nu moet het in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 30 minuten. Lekker met gebakken krieltjes en een salade.

0
(95 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top