Perzik Suprise

Perzik Suprise

Perzik Suprise!

Ingrediënten: 350 ml slagroom, suiker, Lu granenbiscuit, perzik, muesli,

Klop voor 7 toetjes ongeveer 350 ml slagroom op met wat suiker. Verkruimel een Lu granenbiscuit koekje en verdeel dit over de toetjesglazen. Maak nu een laagje van slagroom, dan een laagje met in blokjes gesneden perzik, weer een laagje slagroom en een laagje perzik en weer afsluiten met een laagje slagroom. Als laatste strooi je er nog wat krokante muesli over. Zet het nu even in de koelkast, en pak het als je aan het toetje bent!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top