Teriyaki Wraps

Teriyaki Wraps

Teriyaki Wraps

Ingrediënten: 2 kipfilets, 1 prei, 2 tomaten, 6 eetlepels Conimex Teriyaki Honing woksaus, tortilla wraps, 65 gram amandelen,

Bak in de hete olie 2 in stukjes gesneden kipfilets bruin in een minuut of vijf. Bak dan 2 minuten 1 in ringen gesneden prei mee. Daarna voeg je 2 in blokjes gesneden tomaten toe en dit warm je kort even mee. Als laatste voeg je er 6 eetlepels Teriyaki Honing woksaus van Conimex toe (Ik geef toe het komt uit een flesje… maar ik heb nog geen recept voor een teriyaki-honing saus gevonden). Warm dit een minuut of 5 door. Verwarm ondertussen de tortilla’s in de magnetron (of koekenpan, of oven). Zet het kip-groentenmengsel van het vuur en roer er nog ongeveer 65 gram gehakte amandelen door. Leg nu een paar scheppen van het kip-groentenmengsel op de wraps en rol de wraps op. Nu is het klaar om te serveren. Lekker met wat sla erbij.

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top