Carels Corner in Veenendaal

Carels Corner in Veenendaal

Carels Corner - Veenendaal Stokbroodje Piri Piri
Even lekker lunchen tijdens mijn verjaardag, op een van de bekendste hoekjes van Veenendaal, Carels Corner in het winkelcentrum passage de Corridor. Ik had een broodje warm vlees speciaal, dat is een witte bol met warme rollade, champignons, ui en pindasaus (eigenlijk hoort er ook nog ei erbij, maar dat heb ik achterwege gelaten). Michel had een stokbroodje piri-piri een broodje met stukjes kipfilet, champignons, ui, tauge en een piri piri saus. Beide broodjes werden geserveerd met rauwkost en sla. Een complete lunchmaaltijd, voor weinig en met een snelle service.

Carels Corner
Passage 24
3901 AZ Veenendaal
Tel: 0318-561122

(113 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top