Appel Cake-jes

Appel Cake-jes

Appel Cake-jes

IngrediĆ«nten: 250 gram boter, 3 appels, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram bloem, karamello’s,

Smelt op een laag vuurtje 250 gram boter. Schil 3 appels en snijd ze in kleine stukjes. Meng in een kom 250 gram suiker met 4 eieren, doe dit met de mixer tot je een schuimig geheel krijgt. Voeg dan de gesmolten boter toe en beetje bij beetje 250 gram bloem. Mix dit tot een geheel. Spatel dan de appelstukjes erdoor. Nu kan je ze in een ingevette en bebloemde cakeblik doen, maar ook zoals ik in papieren cakevormpjes. De paarse vormpjes hebben als extra een klein beetje karamello’s (van Dr. Oetker) er over heen gestrooit. Nu moet het ongeveer een uur in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht oven ongeveer 150 graden) Kijk natuurlijk altijd of de cakejes gaar zijn door er een sateprikker in te steken, als deze schoon is zijn de cakejes klaar!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top