Romige Champignons en Paprika met Gehakt

Romige Champignons en Paprika met Gehakt

Romige Champignons en Paprika met Gehakt

Ingrediënten: 200 gram gehakt, 150 gram champignons, 1 rode paprika, 1 sjalotje, 2 eetlepels tomatenketchup, 125 ml kookroom,

Bak 200 gram gehakt rul, als het bruin is dan voeg je 150 gram in plakjes gesneden champignons toe, 1 gesneden rode paprika en 1 fijngesnipperd sjalotje. Roerbak dit ongeveer 5 minuutjes. Voeg er dan 2 eetlepels tomatenketchup en een half flesje kookroom (125ml) toe. Kook dit kort en laat het dan ongeveer 10 minuten op een laag vuurtje pruttelen. Het is lekker met gebakken aardappeltjes of met rijst. Eet smakelijk!

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top