Fusilli met Doperwten en Ham

Fusilli met Doperwten en Ham

Fusilli met Doperwten en Ham
Ingrediƫnten: fusilli, zout, 1 ui, 200 gram blokjes ham, 200 gram doperwten, peper, mint, geraspte kaas,

Kook de fusilli zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in de hete olie 1 fijngesneden ui glazig, voeg hieraan toe 200 gram hamblokje en bak dit even mee. Dan kan er 200 gram doperwtjes bij, bak kort mee en voeg er dan 4 eetlepels water aan toe en laat het op een zacht vuur verder gaar worden tot het water weg is. Breng het op smaak met zout en peper. Roer de fusilli erdoor en doe er naar smaak mintblaadjes bij. Op je bord kan je er nog wat geraspte kaas bij doen. Eet smakelijk!

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top