Simpele Fusilli

Simpele Fusilli

Simpele Fusilli
Ingrediƫnten: fusilli, 1 ui, blokjes ham, tomatenketchup, geraspte kaas,

Simpele fusilli maak je door een ui te snijden en deze te bakken in hete olie. Hierbij voeg je de blokjes ham, afentoe roer je deze om. De water voor de pasta zet je alvast op en als deze kookt doe je de fusilli erin. Als alles gaar is na ongeveer 7 1/2 minuut. Kan de tafel gedekt worden. Op het bord eerst de fusilli doen en daarover de uien ham mix. Daarna kan na smaak tomatenketchup erdoor en geraspte kaas erover. Eet smakelijk.

0
(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top