Spitskool en Aubergine gerechtje

Spitskool en Aubergine gerechtje

Spitskool en Aubergine gerechtje

Van alles en nog wat in de wok.

Ingrediënten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1/2 spitskool, 1 aubergine, ketjap manis,

Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek krokant in een hete wok (zonder olie). Voeg als de spekjes bruin zijn een halve in reepjes gesneden spitskool toe en bak dit even mee. Daarna doe je er een in blokjes gesneden aubergine bij, roerbak dit mee en doe er een scheutje ketjap manis bij. Laat alles een minuut of 10 op een laag vuurtje pruttelen. Nu is het al klaar om geserveerd te worden. Lekker met gebakken krieltjes. Eet smakelijk!

0
(762 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

5 thoughts on “Spitskool en Aubergine gerechtje

  1. Nog meer oosters is aan het recept in stukjes gesneden chilli toevoegen en in plaats van krieltjes: maak eiernoedels klaar (in kokend water) en voeg toe aan het eind van Anja’s recept.

  2. Klopt helemaal, noedels zou het al veel oosterser hebben gemaakt. Dit gerecht is eigenlijk tijdens het koken onstaa, en waren allerlei dingen die echt op moesten 🙂 Maarre dank je voor de tip natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top