Restaurant Goesting in Wageningen

Restaurant Goesting in Wageningen

Restaurant Goesting in Wageningen Na een lange dag reizen, we hebben Walsoorden in Zeeuws-Vlaanderen en Gent (België) bezocht. Daarna hadden we geen zin meer om te koken. We zijn naar Restaurant Goesting gegaan in Wageningen. Jammer genoeg sloeg het restaurant que bediening de plank mis. Duurde een tijdje voordat we een drankje kregen. Daarna kregen we een amuse een Spaanse Gazpacho en na weer een tijd wachten pas de menukaart. We hebben beiden gekozen voor de tournedos van Ierse ossenhaas, overbakken met gorgonzola en een druiven-rode wijn saus. Tijdens het wachten hierop kregen we nog een broodplankje met 3 soorten brood (notenbrood was erg lekker) en 5 verschillende soorten ‘smeersels’ waaronder een kruidenboter, half zongedroogde tomaatjes en een verse pesto. Na lang wachten kregen we de tournedos, deze werd geserveerd met patatas bravas en krieltjes met kruiden, de krieltjes waren na mijn smaak met teveel boter gebakken, er zat veel botersmaak aan. De tournedos was wel erg lekker.

Restaurant Goesting
Markt 15
6701 CX Wageningen

0
(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top