Pittige Spitskool met Pinda’s

Kip

Pittige Spitskool met Pinda’s

Pittige Spitskool met Pinda’s

Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 theelepel sambal, 1 teentje knoflook, 1/2 spitskool, 1 ui, 1 courgette, zout, peper, 75 gram pinda’s,

Snijd 1 kipfilet in stukjes en doe dit in een kommetje, doe hierbij 1 theelepel sambal en 1 uitgeperst teentje knoflook. Meng dit goed. Snijd 1/2 spitskool in reepjes, 1 ui in ringen en 1 courgette in blokjes. Verhit wat olie in een wok, als de olie heet is doe je er de ui en de kipfilet bij. Bak dit ongeveer een minuutje of 5. Voeg dan de spitskool en courgette toe, roerbak dit eveneens 5 minuten, breng op smaak met zout en peper. Op het allerlaatst doe je er 75 gram pinda’s bij. Serveer het geheel met noedels.

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top