Chocolade Perencake

Chocolade Perencake

Chocolade Perencake

Ingrediënten: 100 gram boter, 150 gram suiker, 3 eieren, 3 eetlepels citroensap, 250 gram magere kwark, 150 gram zelfrijzend bakmeel, 2 peren, 4 eetlepels cacaopoeder, 30 gram amandelschaafsel,

Klop 100 gram boter met 150 gram suiker luchtig. Breek er 3 eieren boven en klop dit er door. Voeg daarna 3 eetlepels citroensap, 250 gram magere kwark en 150 gram zelfrijzend bakmeel toe en spatel het luchtig door het beslag. Doe het beslag nu in een ingevette en bebloemde taartvorm. Schil 2 handperen en snijd ze zo fijn mogelijk en spatel het door het beslag.Doe de helft van het beslag in een ingevette en bebloemde cakevorm. Bij de andere helft van het beslag doe je ongeveer 4 eetlepels cacaopoeder en meng dit dan goed. Doe nu ook dit beslag in de cakevorm erbij. Strooi er over het beslag ongeveer 30 gram amandelschaafsel. Als laatste bestrooien met wat suiker. Nu kan het in de voorverwarmde oven op 160 graden voor ongeveer 90 minuten. Laat de cake goed afkoelen voordat je hem uit de cakevorm haalt en gaat aansnijden! Eet smakelijk!

0
(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top