Gekruide Aubergine

Gekruide Aubergine

Gekruide Aubergine

Ingrediƫnten: 1 aubergine, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode peper, gember, 250 gram gepelde tomaat, koriander,

Snij 1 aubergine in plakjes (niet te dun) en bak deze aan beide kanten bruin in een koekepan met wat olie. Leg vervolgens deze plakjes op een keukenpapiertje om het geheel een beetje te ontvetten. Doe 1 ui, 1 teen knoflook, 1 rode peper, 1 cm gember en 250 gram gepelde tomaten in een bakje en mix dit met een keukenmachine of staafmixer tot een massa. Bak dit mengsel in een hoge koekepan zo’n 5 minuten totdat het ingedikt is, voeg daarna de plakjes aubergine eraantoe. Laat dit 10 minuten aansudderen met een deksel op de pan. Voor de smaak kan je er nog verse koriander aan toe voegen en eet smakelijk.

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top