Left-Over Tagliatelle

Left-Over Tagliatelle

Left-Over Tagliatelle

Soms heb je nog dingen over die echt op moeten… vandaar de Left-over tagliatelle.

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 6 Catalaanse worstjes, 200 gram champignons, 3 stengels bleekselderij, 3 zongedroogde tomaten, basilicum,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een wok 6 ontvelde Catalaanse worstjes rul (voor zover dat gaat). Voeg hieraan toe ongeveer 200 gram champignons (grof gesneden) en 3 stengels bleekselderij. Bak dit geheel even aan en laat het geheel verder op een laag vuurtje garen. Doe er op het laatst 3 zongedroogde tomaatjes bij. Giet de tagliatelle af en roer dit door het vleesmengsel. Doe er op je bord nog wat verse basilicum over. Eet smakelijk!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

One thought on “Left-Over Tagliatelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top