Spaghetti met Paddenstoelenroomsaus

Spaghetti met Paddenstoelenroomsaus

Spaghetti met Paddenstoelenroomsaus
Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 200 gram gemengde paddenstoelen, 50 gram champignons, 250 ml slagroom, oregano,

Kook de spaghetti zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een hete koekenpan zonder olie 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Schep het daarna uit de pan en bak in het overgebleven vet 200 gram gemengde paddenstoelen en 50 gram champignons gaar. Voeg er 250 ml slagroom bij en breng op smaak met een beeje peper. Voeg er de ontbijtspekjes aan toe en een kleine eetlepel oregano. Serveer de spaghetti met de paddenstoelenroomsaus er boven op in een mooi pastabord. Eet smakelijk!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top