Bananensouffle

Bananensouffle

Bananensouffle

Ingrediƫnten: 2 eieren, 1 eetlepel bloem, 1 theelepel vanille aroma, 3 eetlepels melk, 25 gram suiker, 4 bananen,

Roer 1 eidooier (bewaar het eiwit!) 1 eetlepel bloem, 3 eetlepels melk en 25 gram suiker door elkaar tot een mooi beslag. Als je een glad mengsel hebt verwarm je dit kort door op een laag vuurtje. Zet daarna het pannetje van het vuur. Prak in een grote kom 4 bananen tot een glad mengsel. Roer er daarna 1 eidooier (bewaar het eiwit), 25 gram suiker, 1 theelepel vanille-aroma en een paar druppels citroensap. Spatel daarna het beslag door het bananenmengsel. Klop in een smetteloze kom 2 eiwitten stijf en spatel ze vervolgens door het bananenmengsel. Vet 6 souffleevormpjes in en giet hierin het bananenmengsel. Strooi nog wat suiker over het mengsel. Zet het nu in de voorverwarmde oven op 190 graden voor 10 tot 15 minuten. Eet de soufflee warm!

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top