Kip uit de Braadslee

Kip

Kip uit de Braadslee

Kip uit de Braadslee
IngrediĆ«nten: 500 gram aardappels, 2 rode paprika’s, 2 rode uien, 2 kipfilets, 3 teentjes knoflook, zout, olie,

Vet een braadslee lichtjes in met boter. Schil en snijd 500 gram aardappels, snij 2 rode paprika’s, 2 rode uien en 2 kipfilets in grove stukken. Doe alles in de braadslee en verspreid het goed en schik er 3 ongepelde knoflooktenen tussen (of meer als je het lekker vind). Giet er wat olie over en strooi er zeezout na smaak over. Dan kan het in de voorverwarmde oven op 220 graden voor ongeveer 45 minuten. Check natuurlijk of alles gaar is als je de braadslee uit de oven haalt en haal de knoflooktenen er uit. Strooi er als laatste wat peterselie over. Eet smakelijk!

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top