Gevulde Tomaat

Gevulde Tomaat

Gevulde Tomaat
Een eenvoudig en overheerlijk recept.

Ingrediƫnten: 1 sjalotje, 2 eetlepels peterselie, mozzarella, 300 gram gehakt, zout, peper, 4 vleestomaten,

Snijd 1 sjalotje fijn, hak 2 eetlepels peterselie fijn en scheur een bolletje mozzarella fijn. Meng dit alles door 300 gram gehakt en voeg er ook zout en peper na smaak toe. Snijd dan van 4 vleestomaten de kapjes af, en hol de tomaten zo goed mogelijk uit. Vul dan de tomaten met het gehakt. Doe de kapjes weer op de tomaat en zet ze daarna op een rooster in de braadslee. Zet de gevulde tomaten ongeveer 35 tot 40 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Lekker met een salade en gebakken aardappels.

0
(105 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top