Schnitzel met Champignonroomsaus

Schnitzel met Champignonroomsaus

Schnitzel met Champignonroomsaus
Ingrediënten: 2 schnitzels, 250 gram champignons, 200 ml kookroom, 10 ml fond, 2 eetlepels peterselie,

Bak de schnitzel aan beide kanten bruin in de boter, zet het op een lager vuurtje en voeg wat water toe aan de jus. Laat de schnitzels zo wat verder gaar sudderen. Bak in de croma 250 gram in plakjes gesneden champignons tot ze al het vocht hebben opgenomen. Voeg nu 200 ml kookroom en ongeveer 10 ml fond toe. Laat het geheel even koken tot je de gewenste dikte van de saus krijgt. Voeg als laatste nog 2 eetlepels fijngehakte peterselie erdoor. De schnitzels met champignonroomsaus smaakten goed met een salade en aardappelkroketjes.

0
(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top