Rum-Kokos Cake

Rum-Kokos Cake

Rum-Kokos Cake

Ingrediƫnten: 250 gram boterm 4 eieren, 250 gram suiker, 250 gram tarwebloem, 25 gram gemalen kokos, 4 theelepels rumaroma,

Smelt 250 gram boter op een laag vuurtje, als het gesmolten is laat het dan afkoelen tot ongeveer kamertemperatuur. Doe in een beslagkom 4 eieren en 250 gram suiker. Mix dit tot het mooi schuimig is, voeg dan de gesmolten boter toe en mix het even kort doorelkaar. Mix daarna nog 250 gram tarwebloem door en mix het tot een geheel. Als laatste roer je er 25 gram gemalen kokos door en 4 theelepels rumaroma van Dr. Oetker. Doe het beslag in een beboterde en bebloemde vorm en zet het dan in de voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 30 tot 40 minuten. Prik aan het einde van de oventijd even met een breinaald in de cake, als de breinaald er schoon uit komt dan is de cake klaar, en zo niet dan heeft de cake nog wat langer de tijd nodig in de oven. Als de cake klaar is laat je hem even afkoelen in de vorm, als je hem er gelijk uit haalt blijft het wel eens plakken.

0
(80 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top