Bonbons met Amandelchocoladevulling

Bonbons met Amandelchocoladevulling

Bonbons met Amandelchocoladevulling

Ingrediënten: 200 gram pure chocolade

Smelt 200 gram pure chocolade au bain marie. Giet de gesmolten chocolade in een bonbonvorm. Zorg dat alle randen goed in gesmeerd zijn met chocolade. Ik heb dit gedaan met een klein theelepeltje. Zet dan de vorm voor een uur in de koelkast. Dan kan de vulling in, zie hiervoor het recept van de amandel-chocopasta van vandaag. Je kan de vulling het beste erin doen met een slagroomspuit. Zorg ervoor dat je de vorm niet helemaal tot de ‘nok’ toe vult. Daarna giet je er weer een laagje gesmolten chocolade over zodat je geen vulling meer ziet. Dan moet het weer een uurtje in de koelkast. Dan kan je ze uit de vorm halen. De bonbons zijn ook in de diepvries te bewaren, haal ze dan op tijd uit de vriezer en laat ze langzaam ontdooien in de koelkast (in een afgesloten doosje).

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 thoughts on “Bonbons met Amandelchocoladevulling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top