Beef Wellington met gemengde Paddenstoelen

Beef Wellington met gemengde Paddenstoelen

Beef Wellington met gemengde Paddenstoelen
Ingrediënten: bladerdeeg, 2 biefstukken, zout, peper, kruidenboter, 1 ei, 2 sjalotjes, 300 gram gemengde paddenstoelen, tijm,

Ontdooi 8 vellen bladerdeeg. Snijd 2 biefstukjes in 8 kleinere stukken, doe er zout en peper op en bak de biefstukjes om en om bruin in de boter. Laat ze dan even rusten. Leg op elk velletje bladerdeeg een biefstukje en op elk biefstukje een toefje kruidenboter. Vouw de bladerdeeg helemaal om de biefstuk heen. Bestrijk het bladerdeegpakketje met een geklutst ei. Leg de pakketjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en leg de pakketjes dan in de voorverwarmde oven op 180 graden. Na ongeveer 20 tot 25 minuten zijn de pakketjes gaar. Als de Beef Wellingtons in de oven zijn kan je het bij gerechtje maken. Bak in het overgebleven vet van de biefstuk 2 fijngesneden sjalotjes. Als de sjalotjes glazig zijn doe je er 300 gram gemengde paddenstoelen bij (oesterzwammen, kastanjechampignons,portabello en champignons) en bak de paddenstoelen goudbruin. Ze hebben dan al het vocht opgenomen en zijn flink geslonken. Breng het op smaak met tijm, zout en peper. Leg op elk bord 2 Beef Wellington’s, een portie gemengde champignons en gebakken aardappeltjes.

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Beef Wellington met gemengde Paddenstoelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top