Tagliatelle met Schnitzel in Romige Sinaasappel-Kaassaus

Tagliatelle met Schnitzel in Romige Sinaasappel-Kaassaus

Tagliatelle met Schnitzel in Romige Sinaasappel-Kaassaus
Dit is weer een recept uit een kinderkookboek van Britt. Britt heeft het ook weer helemaal zelf gebrutseld!

Ingrediƫnten: tagliatelle, 4 schnitzels, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 250 ml slagroom, 175 gram geraspte kaas, 2 sinaasappel, 2 eetlepels peterselie, zout, peper,

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking, of zoals je het gewend bent. Bak in de hete olie 4 in reepjes gesneden schnitzels bruin, als er teveel vet of vocht afkomt giet je dit af. Als de schnitzelreepjes bruin zijn doe je er 2 fijngesneden uien en 2 fijngehakte teentjes knoflook bij, dit roerbak je nog 2 minuten mee. Dan giet je er 250 ml slagroom bij. Als de slagroom kookt roer je er 175 gram geraspte kaas door. Als de kaas gesmolten is doe je het sap van 2 perssinaasappels erbij. Als laatste roer je er 2 eetlepels fijngehakte peterselie door. Nu mag je het proeven en als het nodig is breng je het op smaak met zout en peper.

0
(116 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top