Kalfslapje op Italiaanse wijze

Kalfslapje op Italiaanse wijze

Kalfslapje op Italiaanse wijze
Ingrediƫnten: 2 kalfslapjes, zout, peper, bloem, 1 teentje knoflook, 1 blik gepelde tomaten, 100 ml witte wijn, 1 theelepel oregano, 1 theelepel peterselie, 1 theelepel marjolein, 1 laurierblaadje,

Wrijf 2 kalfslapjes in met zout, peper en bloem. Bak in hete olie 1 fijngehakt teentje knoflook en bak hierin de kalfslapjes bruin. Als de kalfslapjes bruin zijn doe je er 1 blik gepelde tomaten bij, 100 ml witte wijn, een theelepel oregano, een theelepel marjolein, een theelepel peterselie en een laurierblaadje. Laat de saus even koken en breng het dan op smaak met zout en peper. Zet het vuur lager en laat het geheel op een laag vuur ongeveer een uur stoven. Dan is het klaar om geserveerd te worden. Lekker met gebakken aardappeltjes en sla.

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top