Bacon Groenten Rolletje

Bacon Groenten Rolletje

Bacon Groenten Rolletje

Ingrediënten: 1 wortel, 250 gram sperziebonen, 200 ml honing, 50 ml sojasaus, 50 ml water, bacon,

Snijd 1 winterwortel in dezelfde maat als de sperziebonen. Blancheer de wortel en 250 gram sperziebonen voor ongeveer 3 a 4 minuten in kokend water. Giet af en blus het met koud water. Verwarm in een steelpan 200 ml honing met 50 ml Japanse sojasaus en 50 ml water. Verwarm het geheel ongeveer 5 minuten op een laag vuurtje. Leg op een werkblad een plakje bacon en leg hierop ongeveer 6 sperziebonen en 4 stukjes wortel, rol het geheel op en rol er nog een plakje om. Leg dit pakketje in een licht ingevette ovenschaal. Maak zo meerdere pakketjes tot je ingredienten op zijn (ik had trouwens 2 ons bacon nodig) Giet de honingsaus over de rolletjes, schenk het hele pannetje leeg. Nu kan de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 250 graden voor ongeveer 15 minuten. Serveer de rolletjes met gebakken aardappels en zoete chilisaus.

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top