De Admiraal in Harderwijk

De Admiraal in Harderwijk

De Admiraal - Harderwijk

Na een dagje Dolfinarium zijn we nog even gaan eten bij Restaurant De Admiraal in Harderwijk. Om even snel lekker iets te eten is dit een prima restaurant, verwacht echter geen culinaire hoogstandjes. Prima bediening… En wat hadden we allemaal?

Ik en Michel hadden beide de Varkenshaas met champignonroomsaus, Jan en Britt De Hardewieckse Schnitzel met paprikasaus en Mieneke een Tongfilet. Achteraf hadden Ik en Michel een Admiraal, een flensje gevuld met warme appel en een bolletje vanille ijs en slagroom. Britt had een heerlijk kinderijsje toe.

Restaurant De Admiraal
Strandboulevard 16
3841 CS Harderwijk

0
(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “De Admiraal in Harderwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top