Hartige Taart met Witte kool en Cashewnoten

Hartige Taart met Witte kool en Cashewnoten

Hartige Taart met Witte kool en Cashewnoten

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 300 gram gehakt, cajunkruiden, 125 gram champignons, 1/2 witte kool, zout, peper, peterselie, oregano, 100 gram ongezouten cashewnoten, 2 eieren, 1/2 pakje MonChou, croissantdeeg,

Bak in een droge wok 1 fijn gesneden ui met 1 teentje knoflook, voeg hier 300 gram gehakt toe en rul dit los, kruid het alvast met cajunkruiden. Als het gehakt bruin is doe je er 125 gram fijngesneden champignons en een halve fijngesneden witte kool aan toe. Roerbak dit mee tot de groenten geslonken zijn. Breng het op smaak met zout en peper, en voeg er na smaak nog peterselie en oregano aan toe. Dan kan je er 100 gram ongezouten cashewnoten aan toe voegen. Klop in een schaaltje 2 eieren met een half pakje MonChou (op kamertemperatuur) Dit roer je dan door het groentenvleesmengsel. Bekleed een ingevette en bebloemde vorm met croissantdeeg (ik had supercroissantdeeg genomen) prik wat gaatjes in de bodem, en doe nu het groentenvleesmengsel er in. Nu kan het geheel in de voorverwarmde oven op 180 graden voor 15 tot 20 minuten, of totdat het croissantdeeg klaar is. Eet smakelijk!

0
(257 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top