Farfalle met Groenten en Gehaktballetjes

Farfalle met Groenten en Gehaktballetjes

Farfalle met Groenten en Gehaktballetjes
Ingrediƫnten: farfalle, zout, 300 gram gehakt, 1 ui, peper, zout, 1 eetlepel worcestershiresaus, 125 gram champignons, 1 rode paprika, 1 courgette, 2 teentjes knoflook, 1 blik gepelde tomaten,

Kook de farfalle in kokend water met wat zout zoals je gewend bent. Meng 300 gram gehakt met 1 gesnipperde ui, peper, zout en 1 eetlepel worcestershiresaus. Draai hier balletjes van. Bak de balletjes in wat olie bruin. Bak in een hapjespan 125 gram in plakjes gesneden champignons, 1 gesneden rode paprika, 1 courgette (een kleine) en 2 teentjes fijngehakte knoflook voor een minuut of 5. Doe er dan een blik gepelde tomaten (400 ml) bij, roer dit even door en doe de gehaktballetjes erbij. Zet het vuur nu lager en doe de deksel op de pan en laat het 15 minuten pruttelen. Server de groenten en gehaktballetjes op de farfalle.

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top