Chocolade Creme

Chocolade Creme

Chocolade Creme

Eigenlijk had ik een heerlijke chocolademousse in petto, maar die mislukte jammerlijk doordat de eiwitten niet stijf werden. (Tja waarschijnlijk toch een spoor van eidooier, of was het schaaltje toch iets vettig… hoeft maar iets te zijn en het mislukt) Maar goed dan wat anders want de chocolade was al gesmolten.

Ingrediƫnten: 2 eieren, 1 eetlepel honing, 125 gram slagroom, 160 gram pure chocolade,

Wat ik heb gedaan is 2 eidooiers gemengd met 1 eetlepel honing. In een andere kom had ik 125 ml slagroom geklopt. En ik had al 160 gram pure chocolade gesmolten. Roer het ei-honing mengsel door de gesmolten chocolade. Dit moet snel gebeuren anders krijg je een soort chocolade roerei. Daarna spatel je de slagroom door de chocolade. Nu kan het in kommetjes gedaan worden. Ik had nog mooie glazen schaaltjes over van een Bon Maman toetje. Ideaal voor eigen creaties. Daarna moet het zeker 3 uur in de koelkast opstijven. Eet smakelijk!

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top