Tortilla met Kip Paprika en Tomaat

Tortilla met Kip Paprika en Tomaat

Tortilla met Kip Paprika en Tomaat

Ingrediënten: 2 kipfilets, 3 eetlepels olie, 1 1/2 eetlepel limoensap, 1 theelepel komijnpoeder, 1 theelepel koriander, 1 ui, 1 rode paprika, 3 tomaten, tortilla wraps,

Marineer 2 in blokjes gesneden kipfilets van te voren (minstens 2 uur van te voren, langer mag ook) met 3 eetlepels olie, 1 1/2 eetlepel limoensap, een theelepel koriander en een theelepel komijnpoeder. Bak in een hete wok de gemarineerde kipfiletblokjes, 1 grote gesnipperde ui, 1 in reepjes gesneden rode paprika en 3 tomaten voor ongeveer 10 minuten. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen van de verpakking, in de magnetron of in een droge koekenpan … noem maar op. Strooi over het kipmengsel een paar fijngehakte korianderblaadjes. Schep nu de vulling in de tortilla’s en rol ze op. Ik had genoeg voor 6 tortilla’s.

0
(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

One thought on “Tortilla met Kip Paprika en Tomaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top