Tortilla met Kip Paprika en Tomaat

Tortilla met Kip Paprika en Tomaat

Tortilla met Kip Paprika en Tomaat

Ingrediënten: 2 kipfilets, 3 eetlepels olie, 1 1/2 eetlepel limoensap, 1 theelepel komijnpoeder, 1 theelepel koriander, 1 ui, 1 rode paprika, 3 tomaten, tortilla wraps,

Marineer 2 in blokjes gesneden kipfilets van te voren (minstens 2 uur van te voren, langer mag ook) met 3 eetlepels olie, 1 1/2 eetlepel limoensap, een theelepel koriander en een theelepel komijnpoeder. Bak in een hete wok de gemarineerde kipfiletblokjes, 1 grote gesnipperde ui, 1 in reepjes gesneden rode paprika en 3 tomaten voor ongeveer 10 minuten. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen van de verpakking, in de magnetron of in een droge koekenpan … noem maar op. Strooi over het kipmengsel een paar fijngehakte korianderblaadjes. Schep nu de vulling in de tortilla’s en rol ze op. Ik had genoeg voor 6 tortilla’s.

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Tortilla met Kip Paprika en Tomaat

  1. zaterdag

    dus dit ga ik doen!!!!!!
    ziet er jammie jammie uit, en goedkoper dan brood met een karrevracht aan vleeswaren!!!!
    strak plan!!

Comments are closed.

Back To Top