Rosti-Souffle

Rosti-Souffle

Rosti-Souffle

Dit recept komt uit de Tip Culinair, alleen heb ik het een beetje aangepast… Maar dat moet kunnen. Dit is voor 2 personen.

Ingrediënten: 2 eieren, 100 ml slagroom, bieslook, peterselie, 50 gram MonChou, zout, peper, 150 gram rosti,

Klop in een kom 2 eieren, 100 ml slagroom, bieslook en peterselie (naar smaak). Verbrokkel er 50 gram MonChou boven klop het geheel even en breng het op smaak met zout en peper. Roer er dan ongeveer 150 gram rosti door (diepvriesrosti gaat heel goed!) Schep nu het mengsel in vuurvaste ovenschaaltjes of echte soufflevormen. Dit gerecht kan nu in de voorverwarmde oven op 200 graden (hete lucht 180 graden – dat moet namelijk altijd 10% lager zijn dan een normale electrische oven!) Na ongeveer 15 a 20 minuten is het gerecht klaar. Je kan het serveren met een salade en een stukje vlees of als je het vegetarisch wil houden, een vleesvervanger als Quorn of Tivall.

0
(84 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

2 thoughts on “Rosti-Souffle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top