Scones

Scones

scones

Dit hoort eigenlijk geserveerd te worden bij een High Tea, maar als lunch-hapje ook erg lekker!

Ingrediënten: 30 gram boter, 310 gram bloem, 1 1/2 eetlepel bakpoeder, 1 eetlepel poedersuiker, 250 ml volle melk,

Smelt 30 gram boter. Doe in een kom 310 gram bloem, 1 1/2 eetlepel bakpoeder, 1 eetlepel poedersuiker, 250 ml volle melk en de gesmolten boter. Meng dit met een spatel, want het deeg wordt erg kleverig. Als het goed gemengd is kunnen ze op de bakplaat. Maak met een eetlepel die je telkens door een bakje heet water haalt mooie ronde hoopjes. Nu kunnen ze in de voorverwarmde oven op 220 graden voor ongeveer 10 minuten. Je serveert de scones warm, en natuurlijk met een lekkere jam, eigenlijk serveer je er ook slagroom bij maar dat had ik helaas niet in huis.

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top