Sperziebonen met Tomaat

Sperziebonen met Tomaat

Sperziebonen met Tomaat

Ingrediënten: penne, 1 blik gepelde tomaten, 2 teentjes knoflook, 250 gram sperziebonen, basilicum,

Kook de penne of een ander soort pasta zoals je normaal gewend bent. Bak in wat olie 1 blik gepelde tomaten, of 300 gram verse pruimtomaten die je eerst ontveld hebt. Roer er 2 teentjes knoflook bij, laat dit even kort koken en roer er dan 250 gram reeds geblancheerde sperziebonen bij. Laat dit ongeveer 10 minuutjes garen. Als de sperziebonen gaar zijn roer je er een stuk of 6 in stukjes gesneden basilicumblaadjes bij, maar als je meer of minder wilt is ook goed. Serveer de sperzieboontjes op de pasta.

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top