Champignonpotje met Pommes Duchesses

Champignonpotje met Pommes Duchesses

Champignonpotje met Pommes Duchesses
Ingrediënten: 1 gesnipperde ui, 2 geroosterde paprika’s, 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 125 gram champignons, Boursin, rode kaas, geraspte kaas, rozemarijn,

Schenk in elk vuurvast schaaltje een bodempje rode wijn. Strooi er een klein beetje rozemarijn over. Verdeel dan de ui over de 4 potjes, dan de paprika en de dobbelsteentjes ontbijtspek. Snijd de champignons in plakjes en verdeel dit over de schaaltjes tot de schaaltjes vol zijn. Het Boursin kruidenkaasje verdeel je in vieren en elk deel verdeel je over de schaaltjes. Strooi over elk schaaltje geraspte kaas. Nu bedek je de schaaltjes met een stukje aluminiumfolie. Zet nu de schaaltjes voor ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden op de bovenste richel. Op een ander bakblik bak je de pommes duchesses in de oven op de middelste richel. Eet smakelijk!

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top