Romige Venkel Pasta

Romige Venkel Pasta

Romige Venkel Pasta

Ingrediënten: pasta, zout, 75 gram ontbijtspek, 1 ui, 1 venkel, 1 teentje knoflook, 100 ml kruidenboullon, witte wijn, 250 ml kookroom, peper, 75 gram walnoten,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak in een klein beetje olie 75 gram in stukjes gesneden ontbijtspek. Als het rookspek krokant is voeg je 1 fijngesnipperde ui, 1 gesneden venkel en 1 fijngehakt teentje knoflook. Roerbak dit op hoog vuur. Voeg 100 ml kruidenbouillon, een scheutje witte wijn en 250 ml kookroom toe. Laat dit kort koken en breng het op smaak met zout en peper. Laat het op laag vuur ongeveer 15 minuten pruttelen. Voeg op het laatste moment 75 gram grofgehakte walnoten door. Serveer de pasta met de venkel. Eet smakelijk!

(65 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 thoughts on “Romige Venkel Pasta

  1. Hallo,

    Bedankt voor het recept. Ik had venkel nog nooit gegeten en vond dit recept op internet. Erg lekker!
    Een aanrader voor iedereen!

    Groetjes Simone

Comments are closed.

Back To Top