Tosti met Gehaktbal en Mozzarella en Tosti met Banaan en Kaneel

Tosti met Gehaktbal en Mozzarella en Tosti met Banaan en Kaneel

Tosti met Gehaktbal en Mozzarella en Tosti met Banaan en Kaneel

Ingrediënten: gehaktbal, mozzarella, wit brood, banaan, kaneel poedersuiker,

Tosti’s! Op een sneetje Blue Band Goede Start brood hebben we plakjes gehaktbal gelegd, die we van te voren al wat hadden gebakken in de koekenpan. Op de plakjes gehaktbal hebben we plakjes mozzarella gelegd, en natuurlijk weer een sneetje brood er op gelegd. Dit kan dan zo in het tosti apparaat. De tosti banaan is ook makkelijk. Op een sneetje brood leg je een door de lengte gehalveerde banaan. Strooi erover wat kaneel en poedersuiker naar eigen smaak en doe er weer een sneetje brood op. En zo kan ook deze tosti weer in het tosti-ijzer.

0
(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top