Oosterse Broccoli met Cashewnoten en Rijst

Oosterse Broccoli met Cashewnoten en Rijst

Oosterse Broccoli met Cashewnoten en Rijst

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, laos, ketoembar, djinten, gemberpoeder, 1 theelepel sambal, 1 broccoli, ketjap manis, 75 gram cashewnoten,

Kook de rijst in kokend water met wat zout zoals je gewend bent. Bak in de olie 1 in ringen gesneden ui glazig met 1 teentje knoflook en met de volgende kruiden: laos, ketoembar, djinten, gemberpoeder (djahe) en een theelepeltje sambal. Doe er dan in roosjes gesneden broccoli bij, en bak dit op een hoog vuur voor ongeveer 5 minuten. Giet er dan een flinke scheut ketjap manis er over. Dan kan je het op een laag vuurtje zetten tot de broccoli de gaarheid heeft die je wenst. Op het laatst doe je er 75 gram cashewnoten door. Je serveert de rijst en broccoli apart. Eet smakelijk!

0
(109 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top