In Den Bergsche Tuin in Eindhoven

In Den Bergsche Tuin in Eindhoven

In Den Bergsche Tuin - Eindhoven Lekker een weekendje Eindhoven. Dit restaurant vonden we door te googlen, en door de grappige menukaart hebben we besloten hier maar eens een hapje te gaan eten. Het was de moeite zeker waard, we hebben heerlijk in de tuin gegeten en het eten was om je vingers bij op te eten. En wat hebben we gegeten?

Als binnenkomertje van het huis kregen we een pasteitje gevuld met een mousse van spinazie, zongedroogde tomaatjes en tijgergarnaal. Ik had vooraf: Knoflookballekes, Heftig met knoflook gevulde gehaktballekes geserveerd in pikante tomatensaus met uitjes en jonge kaas. Als hoofdgerecht: Kip cordon bleu, in katenspek en kaas gewikkeld varkenshaasje geserveerd onder een bedje van oosterse roerbakgroenten. Het dessert: Chocoladetaartje, een chocolade brownie met witte chocolade cocossaus.

Michel had totaal wat anders, als voorgerecht: Reuze champignon, reuze afgezaagd, maar reuze lekker!! Een portabella roergebakken in oestersaus en gevuld met kip. Als hoofdgerecht had hij: Cowboy mix, voor de echte vleeseter een trio van rib eye, kangoeroe en een heel donker gemarineerde spare rib en als dessert: Bananensplit, gebakken banaan met tia maria en straciatella ijs en slagroom. Al met al lekker veel, en ondanks dat er knoflook in zat heel geen knoflookwalm gehad, dus dat is positief.

Al met al een echte aanrader als je in Eindhoven bent, en zeker als het mooi weer is en je in de tuin kan zitten!

In den Bergsche Tuin
Grote Berg 17
5611 KH Eindhoven

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top