Tagliatelle met Doperwten en Bacon

Tagliatelle met Doperwten en Bacon

Tagliatelle met Doperwten en Bacon

Ingrediënten: tagliatelle, 1 ui, 1 teentje knoflook, bakbacon, doperwten, zout, peper, oregano,

Kook de verse tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking, dus in kokend water met een beetje zout, 4 minuten. (soms staat er dat je olie bij de pasta moet doen, maar dat is echt niet nodig… zelfs verboden volgens bv Jamie… gewoon goed kokend water is al voldoende om het niet plakkerig te krijgen). Bak in een hete wok zonder olie 1 fijngesneden ui glazig met wat tijm en 1 teentje knoflook. Doe er dan in reepjes gesneden bakbacon bij, ongeveer 4 of 5 plakken. Als dit mooi bruin is doe je er een half pak diepvries doperwten bij. Dit lekker roerbakken, dan op smaak brengen met zout, peper en orgegano. Doe er als laatste tagliatelle door, en warm het geheel even door. Eet smakelijk!

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top