Tortelloni met gemengde groenten

Tortelloni met gemengde groenten

Tortelloni met gemengde groenten

Ingrediënten: tortelloni, 1 zak Bonduelle select, basilicum,

Kook de verse Tortelloni (met noten en kaas van de AH) zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak in de olie een halve fijngesneden ui glazig met een teentje knoflook. Doe er een zak Bonduelle select bij (diepvries – 400 gram, met spinazie, paprika, gele courgette, erwtjes en suikerpeultjes) en roerbak dit mee tot hert warm is. Serveer de Tortelloni op een bedje van groenten en doe er vers gehakte bailicum over. Eet smakelijk!

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top