Simpele Macaroni

Simpele Macaroni

Simpele Macaroni

Ingrediënten: macaroni, zout, 3 uien, 250 gram blokjes ham, knoflook, peper, zout, tomatenketchup, geraspte kaas,

Kook de macaroni zoals op het pak is aangegeven… Wij hadden viergranen macaroni van Honig en deze moest 8 minuten koken met wat zout. Snijd 3 uien in snippers en fruit deze in een koekenpan met een 250 gram hamblokjes. Doe er voor de smaak knoflook, peper en zout bij. Na 6 minuutjes is dit ook klaar. Op tafel kan je beide op het bord doen en wij hebben er tomatenketchup bij gedaan en wat geraspte kaas. Het was weer simpel, snel en lekker.

0
(59 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top