Risotto met Groenten en Kruidenkaas

Risotto met Groenten en Kruidenkaas

Risotto met Groenten en Kruidenkaas

Ingrediënten: 1 ui, 400 gram risotto rijst, kippenbouillon, 75 gram blokjes ham, doperwten, 2 stengels bleekselderij, 2 tomaten, kruidenkaas,

Bak in een pan met olie 1 ui glazig. Doe er dan 400 gram risotto rijst bij en doe er kippenbouillon beetje bij beetje bij. Je hebt ongeveer 600 ml bouillon voor nodig. Kook het ongeveer in 10 tot 12 minuten gaar. Je moet wel steeds blijven roeren. Doe er dan 75 gram blokjes ham bij, 3 handjes doperwten, 2 stengels bleekselderij in stukjes gesneden en 2 tomaten in stukjes gesneden. Dit moet je nog eens 10 minuten mee koken, en nog steeds blijven roeren. Als laatste doe je er een bakje kruidenkaas door, als dat gesmolten is is het gerecht gaar! Eet smakelijk!

(100 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top